Large Group Ticket

Allows entry to opening and closing sessions of the festival, plus the four large group workshops and other events.

September 3rd – 24th 2021

Large Group TicketThis ticket allows you entrance to the festival opening sessions (3rd September 2021, 6:30-9:30pm UK time) and the closing session (24th September 2021, 8:00-9:30pm UK time), plus the four large group seminars and workshops led by Daniella Simmons, Leandra Perotta, Mick Cooper, and Di Adderley (Playback). Please see the festival programme for details about these large group events.

The Large Group Ticket also gives you access to the 20th anniversary remembrance session for 9/11, and two Friday evening ‘chillout tent’ sessions (see programme information). This adds up to as much as 20 hours of participation, depending on how much of the conference you wish to attend.

Large group tickets are £100 for BPA members and £150 for non-members. 

Friday 03/09/2021 – 6:30 – 9:30 pm (3 hours) – Opening Plenary

Saturday 04/09/2021 – 5:00 – 9:00pm (4hrs) – Daniela Simmons: Practical Applications for Directing Psychodrama and Sociometry via Zoom Video Conferencing

Sunday 05/09/2021 – 6:00 – 9:30pm (3.5hrs) – Leandra Perotta: Lights and Shadows of Transgenerational Wounds

Monday 06/09/2021 – 6:00 – 7:30pm (1.5hrs) – Mick Cooper: The Importance of Research in Counselling and Psychotherapy

Friday 10/09/2021 – 6:00 – 8:00pm (2hrs) – Festival ‘chillout’ tent

Saturday 11/09/2021 – 1:30-2:30pm (1hr) – Clark Baim: 9/11: A 20th Anniversary Commemoration

Friday 17/09/2021 – 6:00 – 8:00 pm (2hrs) – Festival ‘chillout’ tent

Friday 24/09/2021 – 6:30 – 8:00pm (1.5hrs) – Di Adderley and Playback performers: Playback Theatre

Friday 24/09/2021 – 8:00 – 9:30pm (1.5hrs) – Closing ceremony / Awards ceremony

Sign in to access the member prices

Allows entry to opening and closing sessions of the festival, plus the four large group workshops and other events.

September 3rd – 24th 2021

£150.00

48 Tickets Available

-
+